Årsbästa-statistik ute 2010 finns nu på nätet - meddela fel
10 juni:
Anders Grönvall har nu lagt upp en första version av utomhusstatistiken 2010 på nätet, som sen kommer uppdateras löpande under året.

Med anledning av detta passar vi på att meddela att vi ännu inte fått någon ersättare till Kettie Gustavsson och Stefan Holst som manuellt arbetat med statistik på arena för 12år upp till seniorer. Detta har varit ett bra komplement till Grönvalls dataproducerade listor, man kan jämföra och hitta fel i båda statistik-varianterna, så att den tryckta Smålands-Bästa sen blir så korrekt som möjligt. Frivilliga får såklart fortfarande anmäla sitt intresse att ta några åldersklasser, men vi tror generellt att vi får vara glada och tacksamma för den tid vi haft Kettie (tillsammans med Gösta) och Stefan, ett extra stort TACK till Kettie som både haft mycket statistik att jobba med och gjort det under många år. Isåfall innebär det att vi får nöja oss med Grönvalls listor och använda dessa till Sm-Bästa.

Meddela fel i listorna till a.gronvall@telia.com
Därmed är det nu är EXTRA VIKTIGT att statistiker ute i klubbarna, ledare, aktiva m.m. som upptäcker fel i listorna meddelar Grönvall detta. Annars kommer felen troligen finnas kvar sen när Smålands-Bästa trycks. Viss korrekturläsning görs även av oss i Statistikkommittén.