Inför Götalandsmästerskapen 14-15 september

10 sep:
Snart är det Götalandsmästerskapen i Eksjö. Här kommer viktig information till aktiva och ledare.
Läs igenom detta PM som finns Eksjö Södras sida. Här får du info om regler och vad som händer kring tävlingen.

Småland kommer att finnas på arenan från 09.30 då man kan hämta ut matbiljetter och annat. Här tilldelas man även sin Götalandströja. Ni hittar oss vid vår Smålandsflagga som är uppsatt på läktaren.

Hämta tröjor går även att göra vid samlingen till inmarschen som vi gör vid 11.10. Klockan 11.25 kommer vi gemensamt gå in på arenan. Vi önskar att så många som möjligt bär Smålandströjan. Första start kl. 12.00. De som tävlar i de första grenarna behöver inte vara med i inmarschen, m.m. utan kan värma upp och förbereda sig på start. Vi hoppas att många kommer att vara med och deltaga på detta.

Tröjor: De som redan har gula smålandströjor från förra GM tar med dessa. Tävlandes för första gången får en smålandströja som finns att hämta hos distriktsledarna på läktaren från start på lördag. Det är tillåtet att tävla i Smålandströja, annars använder ni klubbdräkten.

Nummerlapp: Delas ut av distriktsledarna på läktaren.

Matkuponger: Ni som beställt hämtar dessa hos distriktsledarna på läktaren.

Efteranmälan: Sker till distriktsledarna, senast en timme innan grenstart.

Stafettlag: Under helgen ska ett stafettlag tas ut. Två stycken från varje åldersklass, P14, P13, F14 och F13. Säg gärna till distriktsledarna om du är intresserad av att vara med. Stafetten är 8x200m.

Se över så att alla era anmälda har kommit med i startlistorna, så vi hinner ordna alla felaktigheter innan tävlingarna börjar på lördagen.

Lagen som bokat boende genom Småland kommer att få information om nycklar och annat av Tommy Dahlbom.

Distriktsledare kommer att vara:
Tommy Dahlbom: 073-83 55 389, tommy.dahlbom@gmail.com
Maria Tell: 073 815 6963

Lycka till och vi ses i helgen!