Föreningar

Program    Resultat    Minneslista    PM om DM

Resultatbörs-DM    SM-medaljörer    I blågul dräkt    Regler

MINNESLISTA FÖR RESULTATLISTOR
Efter varje friidrottstävling (stor som ett SM eller liten som en klubbtävling) skall arrangören sammanställa en fullständig resultatlista för tävlingen.

I alla resultatlistor måste följande saker finnas angivna:
Tävlingsplats, Tävlingsdatum, Arrangör, Tävlingsledare, Vindförhållande, Samtliga resultat inkl. försök etc. Födelseår på delt. (kräv uppgift vid ANMÄLAN!), redskapsvikt och häckhöjd vid berörda grenar. Skriv resultatlista i klassföljd (män osv) och grenordning (100 m osv). Blanda ej!

RESULTATLISTA FÖR TÄVLING SKALL SNARAST SÄNDAS TILL:
SFIF STATISTIK, lennart.julin@friidrott.se
SmFIF STATISTIK, a.gronvall@telia.com
SMÅLANDS FIF, markus.andersson@smfif.se
                         eller Kungshallsv. 10, 382 43 NYBRO
VARJE FÖRENING som haft deltagare med
VARJE DISTRIKTSFÖRBUND som haft deltagare med

OBSERVERA!
Ungdomar som tävlar i rena ungdomstävlingar kan prestera resultat som platsar i seniorstatistiken. Veteraner tävlar inte enbart i rena veterantävlingar osv. För att vara på den säkra sidan är det önskvärt att ni sänder alla resultatlistor till samtliga statistikförare ovan.

Eftersom vi lägger ut statistik här på hemsidan bör ju den vara så aktuell som möjligt. Vid KM o.dy, samla inte ihop flera listor utan sänd efter varje tävling. Om ni först skickar en preliminär lista och senare ett original, markera eventuella rättelser så att vi inte behöver gå igenom hela listan en gång till.

Fler önskemål:
Blanda inte klasser och grenar, utan börja listan med äldsta klassen, tex Män, P19 osv ner till P10 och därefter Kvinnor, F19 osv. Börja med de kortaste löpningarna (100m, 200m osv) och sedan häckloppen. Därefter höjd, stav, längd, tresteg, kula, diskus, slägga, spjut. Detta underlättar mycket för statistikförarna som har många listor att brottas med. Skall vi lyckas hitta folk som vill jobba med statistiken i framtiden måste vi nog hjälpas åt inom klubbarna.

Resultatlista kan skickas med e-post eller papperspost, rock räcker ej att lägga ut resultat på hemsidan.

SLARVA EJ MED RESULTATLISTOR, BEAKTA DET SOM STÅR OVAN!