UC-träff i Växjö lördag 29 okt
5 okt:
Nu finns en färdig INBJUDAN till vår UC-träff / Ledardag, som i år går lördagen 29 okt i Växjö på Hotell Royal Corner. Start kl. 9.00 (samling 8.30) och avslut ca: kl. 16.

Under dagen kommer vi gå igenom och diskutera 2012 års tävlingsprogram, utveckling av friidrotten i distriktet utifrån Svenska FIFs arbetsmaterial, hur SmFIFs ekonomi ser ut, genomförda och planerade utbildningar, även annat som t.ex. läger. Våra olika kommittéer kommer också berätta lite kort om vad de gjort under året och kommer göra framöver, slutligen kör SmålandsIdrotten en presentation om IdrottOnline, självklart med möjligheter att ställa frågor.

Viktigt att ni föreningsledare kommer till träffen, gärna också aktiva i diskussionerna kring friidrottsverksamheten i distriktet!

När det gäller utvecklingsarbetet kallat "Friidrott 2011-2013" i UC-träffens dagordning bifogar jag ytterligare några filer. Jag föreslår att ni börja med att titta på frågeställningarna. När det gäller "mål 1-2" och "mål 3-4" här och där hittar ni dessa i filen "Smålands genomförandeplan 2012". Detta häfte har jag också gjort en kortfattad version på om man vill skriva ut enbart målsättningarna och Svenska FIFs förslag på vad de och distrikten bör göra. Jag bifogar även de svar vi kom fram till vid fjolårets UC-träff, många är aktuella även i år.

Kolla gärna igenom materialet så ni är pålästa och kanske kommer ni på några förslag och synpunkter att föra fram på UC-träffen. Från SmFIFs sida har vi hitintills bara kollat igenom det hela och diskuterat lite grann, men räknar med att kunna föreslå diverse svar & åtgärder den 29 okt.

Anmälan senast onsdag 19 okt, kostnad 250kr/pers.